Rahoituspaneeli 2.8.2024 | Rahoituspaneeli

Rahoituspaneeli 2.8.2024

Suomen Yrityskehityksen yksi vuoden kohokohdista lähestyy. Rahoituspaneeli järjestetään osana Jyväskylän Business Rally -tapahtumia elokuussa.

Lisätietoa Rahoituspaneelista

Järjestämme Rahoituspaneelin perjantaina 2.8.2024 klo 12-16 Jyväskylässä osana Jyväskylän Business Rally -tapahtumia. Paneeli järjestetään neljättä kertaa yhteistyössä Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutin sekä Peurunka Oy:n kanssa. Tapahtuma on osa Kuntoutusinstituutin sekä Yrityskehityksen perustamaa Monialainen Kuntoutus -kehitysohjelmaa ja tämän vuoden Rahoituspaneelin teemana on hyvinvointi ja kotona asumisen tuki. Perinteisesti paikalle on kutsuttu markkinoiden merkittävimpiä toimijoita tuomaan asiantuntemuksensa keskusteluihin.
Poiketen aiemmista vuosista Business Rally- tapahtumien Rahoituspaneeli-osio järjestetään erillisenä päivänä itse seminaaripäivästä. Aiheeseen liittyvä seminaaripäivä pidetään syksyn aikana Peurungassa. Ilmoitamme tästä vielä myöhemmin lisää.

Voit ilmoittautua tapahtumaan linkin kautta lomakkeella

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan tapahtumaan! Huomioithan että paikkoja on hyvin rajoitetusti. Jos et pääse mukaan paikan päälle, voit osallistua rahoituspaneeliin myös etäyhteydellä. Tervetuloa!

Paikka & aika

-Jamk Dynamo Rehalab 4. kerros (Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä)

– 02. elok. 2024 klo 12.00 – 16.00

Ilmoittaudu mukaan

 

Tietoa tapahtumasta

Rahoittajan/sijoittajan näkökulmasta:
Viisi kertaa vuodessa järjestettävissä Rahoituspaneeleissa pääset kuulemaan 3-4 kasvuhaluisen yrityksen rahoitusesityksen ja sparraamaan heitä eteenpäin. Samalla kuulet yritysten tulevaisuudensuunnitelmista ja pääset tutustumaan matalalla kynnyksellä uusiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Tapahtuma tarjoaa myös hyvän tilaisuuden verkostoitua muiden rahoittajien ja sijoittajien kanssa, sekä kasvattaa ymmärrystä erilaisista rahoitusinstrumenteista ja eri rahoittajien näkökulmista rahoituskierroksiin. Rahoituspaneeli kokoaa yhteen erilaisia rahoittajia ja sijoittajia julkiselta sekä yksityiseltä puolelta.

Rahoituspaneeliin tähtäävä yritys:
Haluatko tietää mitkä rahoittajat sinulle sopivat? Entä mitä sinun kannattaa tehdä rahoituskelpoisuuden kehittämiseksi ja vakuuttaaksesi rahoittajat? Kiinnostaako sinua päästä esittelemään liiketoimintaanne teille sopiville rahoittajille? Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä:

Rahoituspaneelin aikataulu

Julkaisemme tarkemman ohjelman tähän.

Ilmoittaudu Rahoituspaneeliin!

Voit ilmoittautua tapahtumaan linkin kautta lomakkeella

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan tapahtumaan! Huomioithan että paikkoja on hyvin rajoitetusti. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan

 

Katso myös

Kansainvälinen uusiutuvan energiasektorin yhtiö Cindrigo laajentaa toimintaansa Kaipolaan

Laajalti tunnustettu monikansallinen uusiutuvan energia-alan pioneeriyhtiö Cindrigo on allekirjoittanut aiesopimuksen, joka kattaa 50 vuoden vuokraoikeuden jätevoimalaitokseen Kaipolassa.

Kaipolaan suunnitteilla investointeja yli 600 miljoonalla

Käytännössä kaikki hankkeet odottavat tällä hetkellä kaikkein eniten luvitusten etenemistä.

Keskimaa investoi Himokseen – Jämsän matkailu vahvistuu

Jämsässä riemuitaan alkuvuoden huikeasta investointiuutisesta. Osuuskauppa Keskimaa aloittaa merkittävän rakennusprojektin jo kuluvan vuoden keväällä Himoksella. Himoksen alueelle rakentuu noin 32 miljoonan euron kiinteistökokonaisuus, joka sisältää sekä majoitusta että ravintolapalveluja.

Entisen paperitehtaan vahva infrastruktuuri tarjoaa monipuoliset lähtökohdat uusien liiketoimintojen kehittämiselle

Metsäyhtiö UPM:n lopetettua toimintansa Kaipolassa, alue mahdollistaa nyt edellytykset monille uusille liiketoiminnoille, kuten muovijätteen kierrätykselle, energiantuotannolle, biokaasun jalostukselle, metsäteollisuuden sivuvirtojen käsittelylle ja puurakentamiselle.

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä