Rahoituspaneeliin tähtäävä yritys

Rahoituspaneeliin tähtäävä yritys

Rahoituspaneeli sopii osaksi rahoituksen suunnittelua tai rahoituskierroksen aloittamista. Rahoituspaneeliin valmistautuminen on prosessi, jonka aikana yritykselle syntyy uskottava rahoittajaesitys esitysmateriaaleineen, jota yrityksesi voi hyödyntää jatkokeskusteluissa rahoittajien kanssa.

Haluatko testata nopeasti yrityksesi rahoituskelpoisuutta ja saada arvokasta palautetta useammalta rahoittajataholta? Rahoituspaneelissa yrityksesi pitää 15-20 minuutin esityksen paikalle kutsutuille noin 10-20 rahoittajalle, jonka jälkeen käydään vielä noin 20 minuutin keskustelu rahoittajien kanssa. Rahoituspaneelissa on yleensä paikalla kotimaisia julkisia rahoittajia, pääomasijoitusyhtiöiden ja pankkien edustajia sekä yksityisiä henkilösijoittajia.

Kysy lisää

Mikäli haluaisit saada lisätietoa mahdollisista rahoituskierroksista, rohkaisemme ottamaan meihin yhteyttä!  Autamme sinua löytämään parhaat  ratkaisut ja mahdollisuudet juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä