Jämsän Rahoituspaneeli järjestetään yhteistyössä seuraavien kumppanien kanssa

Jämsä

Jämsä tunnetaan Päijänteen, Himoksen ja kauniin luonnon ohella myös teollisuudestaan. UPM:n Jämsänkosken tehtaan ja Patrian ilmailu- ja komposiittiteollisuuden ympärille on rakentunut paljon muutakin yritystoimintaa.

Lue lisää

Innovestor

Innovestor on suomalainen aikaisen vaiheen pääomasijoittamiseen ja kiinteistöihin keskittyvä sijoitusyhtiö.

Lue lisää

ELY-keskus

ELY-keskukset huolehtivat maanteiden hoidosta ja kunnossapidosta sekä liikenteen sujuvuudesta ja turvallisuudesta alueillaan. Valtaosa tienpidosta on teiden hoitoa, kunnossapitoa, parantamista ja pienempiä tiehankkeita.

Lue lisää

Finnvera

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.

Lue lisää

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on kansallisesti ja kansainvälisesti vaikuttava sivistysyliopisto, jossa huippututkimus kohtaa avoimen ja energisen yhteisöllisyyden.

Lue lisää

Keski-Suomen liitto

Keski-Suomen liitto on maakunnan kehittämisorganisaatio, joka huolehtii Keski-Suomesta ja sen elinvoimaisuudesta alan asiantuntijoina ja verkostovaikuttajina.

Lue lisää

SijoittajaPRO Corporate Finance

SijoittajaPRO Corporate Finance auttaa kannattavia kasvuyrityksiä löytämään sopivan rahoitusmuodon ja rahoittajat.

Lue lisää

Suomen Yrityskehitys Oy

Suomen Yrityskehitys Oy on valtakunnallisesti toimiva yritysten kehittämisen asiantuntija. Kasvatamme yrityksesi arvoa kattavalla palvelutarjonnalla.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä