Paikka innovatiiviselle ja vastuulliselle yritystoiminnalle

Kaipola tarjoaa synergiaetuja monille teollisuudenaloille

Kehitämme tehdasalueesta inspiroivaa ja kestävään kasvuun ja menestykseen tähtäävää ympäristöä, jossa yritysten synergiaedut otetaan tehokkaasti käyttöön. Tämä kehittää liiketoimintaa yhteistyön ja resurssien jakamisen myötä ja luo vahvan perustan innovatiiviselle ja vastuulliselle toiminnalle.

 

Vahva infrastruktuuri tarjoaa monipuoliset lähtökohdat

Kaipolan alue tukee kestävää kehitystä ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vaikuttaa myönteisesti ympäristöön samalla kun ne saavat jalansijaa kasvavilla markkinoilla. Alue tarjoaa erinomaiset edellytykset monipuolisille liiketoiminnoille, kuten muovijätteen kierrätykselle, energiantuotannolle, biokaasun jalostukselle, metsäteollisuuden sivuvirtojen käsittelylle ja puurakentamiselle.

Kaipolan alue kannustaa ja tukee yrityksiä luomaan kestäviä ja menestyksekkäitä liiketoimintamalleja myös epävakaiden aikojen osuessa kohdalle. Alueen omat voimalat ja sähkölinjat valtakunnanverkkoon tarjoavat luotettavan ja tehokkaan infrastruktuurin, joka tukee yritysten kasvua ja kehitystä myös poikkeuksellisten ajanjaksojen aikana.

Kaipola tarjoaa yrittäjille ja yrityksille alustan, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen, turvallisen ja yhteisöllisen kasvun kestävää kehitystä silmällä pitäen.

Kaipolan alueen sijoitusmahdollisuudet

Kaipola kutsuu yrittäjiä rakentamaan tulevaisuuden menestystarinoita yhdessä. Alueen ainutlaatuisen potentiaalin ansiosta voit olla osa kehitystä kohti kestävämpää ja kannattavampaa liiketoimintaa. Kaipolan tehdasalue toimii luovana inkubaattorina, jossa yritykset voivat kasvaa ja kukoistaa innovaatioiden, yhteistyön ja kestävän liiketoiminnan myötä.

Potentiaalisille rahoittajille alue tarjoaa turvallisen ja monipuolisen pohjan sijoituksille kestävään tulevaisuuteen. Vahva infrastruktuuri ja monipuolinen liiketoiminta-alue tarjoavat houkuttelevan sijoitusympäristön, jossa voit olla osa yrittäjien ja yritysten menestystarinoita.

 

TIKKA-hanke

Kaipolan alueen kehittämisessä on mukana myös Jämsän kaupungin TIKKA-hanke. Hankkeen yhtenä osana on kartoittaa entisen paperitehtaan potentiaalia vihreän siirtymän konseptien käytännön testauksessa, pilotoinnissa ja demonstroinnissa. Samalla tavoitellaan aktiivista panosta alueen pienyritysten tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan edistämiseen ja luodaan uusia yhteistyömahdollisuuksia eri oppilaitosten välille.

Hankkeen päätavoitteena on synnyttää käytännön toimenpiteitä ja yhteistyömuotoja, jotka tukevat sekä alueen kestävää kehitystä että innovaatiotoiminnan kasvua. Voit lukea lisää TIKKA-hankkeesta Jämsän kaupungin sivuilta.

TIKKA-hanke

 

 

Kysy lisää

Jos sinulla herää kysymyksiä Kaipolan alueen liiketoimintamahdollisuuksista tai haluat lisätietoa mahdollisista rahoituskierroksista, ota toki yhteyttä. Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut ja mahdollisuudet juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin.

Saat meidät kiinni oheisella yhteydenottolomakkeella tai käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä