Astu rohkeasti mukaan

Rahoituspaneeli kokoaa yhteen kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat

Rahoituspaneeli on tarkoitettu sekä alkuvaiheen että myöhemmän vaiheen kasvuvaiheen yrityksille, jotka kartoittavat rahoituskelpoisuuttaan ja hakevat kasvurahoitusta. Tyypillisesti osallistujat ovat olleet aloittavista innovaatioyrityksistä kokeneisiin kasvuyrityksiin. Yhteistä kaikille on tarve liiketoiminnan kasvurahoitukselle.

Tapahtumassa yritykset esittelevät liikeideansa, kasvusuunnitelmansa ja rahoitustarpeensa paneeliin kutsutuille yksityisille sekä julkisille rahoittajille.

Paneeliin osallistuville rahoittajille tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinnostaviin liikeideoihin ja sijoitusmahdollisuuksiin. Rahoituspaneeleihin kutsutaan kotimaisia julkisia rahoittajia, pääomasijoitusyhtiöiden ja pankkien edustajia sekä yksityisiä henkilösijoittajia. Järjestämme vuosittain 4–5 Rahoituspaneelia pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa.

 

Rahoittajille

Rahoituspaneelissa sijoittajille avautuu ainutlaatuinen tilaisuus kuulla suoraan yrityksiltä niiden tulevaisuuden suunnitelmista.

Lue lisää

Yrityksille

Haluatko tietää mitkä rahoittajat sinulle sopivat? Entä mitä sinun kannattaa tehdä vakuuttaaksesi sijoittajat? Haluatko esitellä liiketoimintaasi sopiville rahoittajille?

Lue lisää

Yhteistyössä

Rahoituspaneeli toimii yhteistyössä monien eri alojen asiantuntijoiden, yritysten, instituutioiden, rahoittajien ja oppilaitosten kanssa.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä