Yritykset

Yhteistyöllä kohti menestystä

Näissä yrityksissä tiedetään, että yhteistyö on avain menestykseen. Niinpä kaikki ovat sitoutuneet aktiivisesti osallistumaan rahoituspaneeliimme. He jakavat omaa osaamistaan ja kokemuksiaan – ja ovat myös valppaina löytämään uusia kumppanuuksia, jotka voivat viedä heidän liiketoimintaansa eteenpäin. Avoin asenne tiedon jakamiseen ja yhteistyöhön vahvistaa koko yhteisön henkeä ja luo pohjan kestävälle kasvulle ja menestykselle.

 

Kaipola Green Port Oy

Kaipola Green Port Oy on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka omistajat ovat sitoutuneet tehdasalueen pitkäaikaiseen kehittämiseen.

Lue lisää

Kaipola Circular Oy

Kaipola Circular on teknologiayritys, joka mullistaa tapamme kierrättää muovijätettä. Tämä vähentää paitsi muovijätteen määrää kaatopaikoilla, myös uuden muovin tuotannon tarvetta. Näin edistämme kestävämpää tulevaisuutta.

Lue lisää

Valkea Energy Storage Kaipola Oy

Valkea Energy Storage Kaipola Oy on suomalainen aurinkopaneelien myyntiin ja asennukseen erikoistunut yritys, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja laadukkaimmat tuotteet.

Lue lisää

Finnforel Oy

Finnforel Oy kasvattaa puhdasta, terveellistä ja ekologista kirjolohta vakaissa ja turvallisissa sisätiloissa. Kasvatuksessa käytetään mullistavaa kierrätysvesiviljelyteknologiaa, joka mahdollistaa koko tuotantoketjun valvonnan ja täyden jäljitettävyyden.

Lue lisää

SSE Suomen Säätöenergia Oy

SSE Suomen Säätöenergia Oy on kestäviin energiaratkaisuihin keskittyvä projektikehitysyritys. SSE kehittää hybridijalostamoiden verkostoa Suomeen.

Lue lisää

IDiSS Industrial Oy

IDiSS Industrial Oy muuttaa teollisuuden turvaerottamisen digitaaliseksi. Palvelu parantaa asiakasyritysten työturvallisuutta, työn tuottavuutta ja liiketoiminnan kannattavuutta.

Lue lisää

Woodgrow Oy

Woodgrow Oy on kehittänyt uudenlaisen menetelmän ravinnelisätyn biohiilen valmistamiseksi. Menetelmän avulla biohiileen saadaan imeytymään lannoitteita, hivenaineita ja vettä.

Lue lisää

Citynomadi Oy

Citynomadi toteuttaa paikannukseen perustuvaa älypuhelin- ja tablettipalvelua, joka visualisoi vuorovaikutteisuutta kartalla sekä kaupunki- että luontoympäristössä. Konseptiin kuuluu myös saumaton ulko- ja sisätilojen paikannus.

Lue lisää

Dermeco Oy

Dermeco Oy on suomalainen startup-yritys, joka tarjoaa kestäviä materiaaliratkaisuja haavasidoksiin. Dermecon laastarit ja sidokset hajoavat käytön jälkeen hiilidioksidiksi, vedeksi ja humukseksi, eivät haitallisiksi mikromuoveiksi.

Lue lisää

Sijoitusmahdollisuudet

Rahoituspaneeli kutsuu yrittäjiä ja sijoittajia rakentamaan tulevaisuuden menestystarinoita yhdessä 1. maaliskuuta pidettävässä tapahtumassamme. Tule mukaan löytämään uusia kontakteja ja rakentamaan polkuja kohti tuottoisampaa liiketoimintaa.

Osallistu Rahoituspaneeliin

Jos haluat kuulla mielenkiintoisista sijoitusmahdollisuuksista, niin varaa paikkasi 1.3.2024 järjestettävään Rahoituspaneeliin. Huom! Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Sijaintina toimii viihtyisä Jämsän Himos. Paikkoja on rajoitetusti, joten älä aikaile varauksen kanssa. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Ilmoittaudu mukaan! Lue lisää

Kysy lisää

Jos sinulla herää kysymyksiä Rahoituspaneelista tai haluaisit saada lisätietoa mahdollisista rahoituskierroksista, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut ja mahdollisuudet juuri sinun liiketoimintaasi varten.

Voit olla meihin yhteydessä oheisella yhteydenottolomakkeella tai hyödyntämällä alla olevia yhteystietoja.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä