Biohiilellä parempaa kasvua ja puhtaampi ilmasto

Woodgrow Oy on kehittänyt ainutlaatuisen menetelmän, jossa lannoitteet, vesi ja hivenaineet saadaan imeytymään biohiilen sisälle

Kuivissa ja karuissa olosuhteissa kasveilla ei ole tarjolla riittävästi ravinteita, hivenaineita ja vettä. Tämä ongelma koskettaa Suomea laajoilla alueilla. Ongelman mittakaava kasvaa merkittäviin pinta-aloihin esimerkiksi Välimeren alueen valtioissa ja vuoristoisissa olosuhteissa. Ilmastonmuutos vaikuttaa ongelman laajenemiseen. Tuote toimii erinomaisesti myös haastavammissa olosuhteissa.

Perinteisillä lannoitustavoilla toteutettu lannoitus on käytännössä aina lyhytaikainen vaikutukseltaan. Tuote luovuttaa biohiileen sitoutettua ravinnemäärää tasaisesti kasvien käyttöön yli viiden vuoden ajan, koska tuotteet ovat liuosmuodossa.

Ilmastonmuutos on koko maapalloa käsittävä megaluokan ongelma. Ongelman ratkaisemiseksi haetaan erilaisia ratkaisumalleja. Woodgrow pystyy tuomaan tähän ongelmaan luonnonläheisen ratkaisun lisäämällä kasvien kasvua sekä mahdollistamalla tehokkaamman kasvun myös haastavammissa maaperissä.

Vieraile yrityksen verkkosivuilla

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä