IDiSS Industrial Oy muuttaa teollisuuden turvaerottamisen digitaaliseksi

Turvaerotuksen tarkoituksena on ehkäistä tapaturmat ja vaaratilanteet estämällä koneiden käynnistyminen huoltotöiden aikana. Palvelu parantaa asiakasyritysten työturvallisuutta, työn tuottavuutta ja liiketoiminnan kannattavuutta estäen inhimilliset virheet ja nopeuttamalla turvaerotuksien suorittamista lisäten käytettävissä olevaa tuotantoaikaa

Asiakkaitamme ovat metsä-, energia-, metalli- ja kemianteollisuuden yritykset. Liiketoimintamalli on suunniteltu skaalautumaan tehokkaasti ja markkinapotentiaali on maailmanlaajuinen.

Liikevaihto muodostuu asiakkaan maksamasta käyttöönottomaksusta ja kuukausittaisesta palvelumaksusta sekä sovelluskaupoista ladattavasta urakoitsijasovelluksen rekisteröinti- ja vuosimaksuista.

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä