Valkea Energy Storage Kaipola Oy on suomalainen aurinkopaneelien myynti- ja asennusyritys

Valkea Energy Storage Kaipola Oy on eturivin suomalainen yritys, joka keskittyy aurinkopaneelien myyntiin ja asentamiseen, luvaten asiakkailleen ylivertaista palvelua sekä markkinoiden parhaimpia tuotteita. Heidän kauttaan toteutettu yhteistyö kumppaneiden kanssa on mahdollistanut satojen aurinkoenergiajärjestelmien asentamisen eri puolilla Eurooppaa, mukaan lukien Puola, Saksa, Sveitsi ja Itävalta. Valkean menestyksen salaisuudet ovat sen tarjoama luotettavuus ja ensiluokkainen laatu asennustyössä.

Uusi yhtiö Valkea Energy Storage Kaipola suunnittelee Jämsään Kaipolan tehdasalueelle 50 megawatin energiavaraston rakentamista. Hanke edellyttää 20-40 miljoonan euron investointia. Suunnitelmat ovat valmiina, ja rahoitusneuvottelut on käynnistetty. Suunnitelmissa on myös luvan hakeminen 40 megawatin lisäkapasiteetin ja 30-35 megawatin aurinkovoimalan rakentamiselle.

Vieraile yrityksen verkkosivuilla

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä