Keskimaa investoi Himokseen – Jämsän matkailu vahvistuu | Rahoituspaneeli

Keskimaa investoi Himokseen – Jämsän matkailu vahvistuu

Jämsässä riemuitaan alkuvuoden huikeasta investointiuutisesta. Osuuskauppa Keskimaa aloittaa merkittävän rakennusprojektin jo kuluvan vuoden keväällä Himoksella. Himoksen alueelle rakentuu noin 32 miljoonan euron kiinteistökokonaisuus, joka sisältää sekä majoitusta että ravintolapalveluja.

– Perinpohjaisen valmistelun ja suunnittelutyön päätteeksi olemme iloksemme nyt vaiheessa, jossa myönteinen investointipäätös on tehty. Himos on vuosia ollut meille mielenkiinnon kohde, ja nyt olemme löytäneet sinne toimivan konseptin, jota on hiottu huolella istumaan alueen tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeisiin, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan majoitus- ja ravintola-alan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

– Olemme ylpeitä päästessämme kehittämään uudenlaisen palvelukokonaisuuden Himoksen parhaalle paikalle keskelle eri kausien aktiviteetteja, aivan laskettelurinteiden ja Himos Areenan tapahtumien viereen, Kunelius jatkaa.

Jämsän kaupungilla Keskimaan investoinnin uskotaan jo lähitulevaisuudessa vahvistavan Himos-Jämsän matkailubrändiä. Investoinnin toteutuminen tulee kasvattamaan kotimaisten ja ulkomaisten vierailijoiden kiinnostusta Himos-Jämsään sekä lisäämään matkailijoiden määrää ja matkailupalvelujen tarjonnan ympärivuotisuutta.

– Mahtavaa, että Keskimaa uskoo kanssamme Himoksen ja alueen vetovoimaan ja teki eilen päätöksen todella merkittävästä investoinnista. Se tarkoittaa lisää työtä ja työpaikkoja sekä huikean potentiaalin matkailun kehittämiseen, kaupunginjohtaja Hanna Helaste riemuitsee.

Juttu on julkaistu alun perin Jämsän Kaupungin verkkosivuilla 

Katso myös

Innovatiivinen biohajoava haavanhoitosidos – ratkaisu 30 miljoonan kilon jäteongelmaan

Suomalainen Dermeco Oy on luonut täysin uudentyyppisen biohajoavan hydrokolloidisidoksen, joka vastaa haasteeseen vähentää haavanhoitotuotteiden ympäristöjalanjälkeä kohti kansainvälisiä markkinoita.

Kansainvälinen uusiutuvan energiasektorin yhtiö Cindrigo laajentaa toimintaansa Kaipolaan

Laajalti tunnustettu monikansallinen uusiutuvan energia-alan pioneeriyhtiö Cindrigo on allekirjoittanut aiesopimuksen, joka kattaa 50 vuoden vuokraoikeuden jätevoimalaitokseen Kaipolassa.

Kaipolaan suunnitteilla useita uusia kestävän teknologian hankkeita

Kaipolan entisen paperitehtaan alueelle on suunnitteilla useita merkittäviä investointeja ja hankkeita, jotka vahvistavat alueen asemaa innovatiivisten ja kestävien teknologioiden keskuksena.

Vihreän talouden kasvukeidas

Kaipolan paperitehtaan alasajo oli kova isku Jämsälle. Nyt kaupunki on kasvualusta uudelle teolliselle nousulle.

Voimmeko olla avuksi?

Rahoituspaneeli yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja visionääriset sijoittajat. Tule rakentamaan kanssamme innovaatioiden verkostoa, jonka päämääränä on kestävä ja menestyvä tulevaisuus. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat osallistua Rahoituspaneeliin, ota yhteyttä vaikka heti. Huominen on juuri nyt.

Yhteystiedot

Yhteistyössä